$Ateriapalvelu kotiin | Foodis

Tuore maukas ja aina lähelläsi

Ateriapalvelu kotiin

Ateriapalvelu kotiin Joensuun alueella.

Heräsikö ruokahalu?
Tilaa meiltä maistuva ja monipuolinen ruoka kätevästi kotiisi.

Tilaa ateriapalvelu >>

Mitä ateriat sisältävät?

Ateriamme ovat kokkien Suomessa valmistamaa ravitsemussuositusten mukaista, maukasta kotiruokaa. Valmistuksen jälkeen ateriat annostellaan ja pikapakastetaan. Näin takaamme aterioille erinomaisen säilyvyyden ja herkullisen maun sekä sen että ruoan rakenne säilyy hyvänä myös pakastettuna. Ateriamme ovat pakasteaterioita (400g), jotka lämmitetään suoraan mikroaaltouunissa tai uunissa. Aterioita voidaan säilyttää tarvittaessa myös jääkaapissa, jolloin säilyvyysaika on 7 vuorokautta siitä, kun ateria on nostettu pakastimesta jääkaappiin.

Ateriakokonaisuutemme on suunniteltu monipuolisuutta, terveellisyyttä ja tietysti herkullista makua silmällä pitäen. Kaikki ateriamme ovat kotimaista laatutyötä ja niissä on käytetty mahdollisimman paljon tuoreita kotimaisia raaka-aineita. Annokset on suunniteltu sitä silmällä pitäen, että niistä saat aina riittävästi energiaa ja ravintoaineita arjessa sekä työssä jaksamiseen.

Kuinka toimin?

Kuinka toimin?

Valitse haluamasi ateriapaketti listaltamme ja tee tilaus verkkokaupassamme. Käsittelemme asiakkaidemme tilaukset tulojärjestyksessä arkisin klo 8:00-16:00 ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisesta toimituspäivästä.

Tilaa ateriapalvelu >>

Kuinka maksan ateriani?

Kerää ateriat verkkokaupassa ostoskoriin ja maksa tilaus verkkopankissa.