$Tilaa palvelu | Foodis

Tuore maukas ja aina lähelläsi

Tilaa palvelu

Tilaa ateriapalvelu

Tilaa ateriapalvelu

Maukkaan Foodis ateriapalvelun tilaaminen on helppoa ja turvallista tilauspalvelumme kautta. Voit tilata meiltä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkokaupastamme. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti ja olemme yhteydessä tilauksesi toimituksesta pikapuolin yhden arkipäivän sisällä.

Tilaa nyt helposti itsellesi tai läheisellesi Foodis ateriapalvelu! Keittiömestarimme on valinnut valmiiksi nopean aloittajan pakettiin 14 suosittua ruoka-annosta. Aterioidemme toimitusaika on 1-2 arkipäivää tilauksesta (HUOM! Toimitusajoissa poikkeukset ovat mahdollisia).

Lue lisää herkullisista annoksistamme täältä.

Meiltä saat halutessasi myös lahjakortin, jolla voit ilahduttaa läheistäsi tai kaveriasi.

Meiltä saat jatkossa myös ateriapalvelulaitteita. Ateriapalvelulaitteellamme säilytät pakasteruoat ja lämmität ne kätevästi valmistusta varten. Emme pandemiasta johtuen toimita ateriapalvelulaitteita tällä hetkellä koteihin. Seuraa sivustoamme niin saat tiedon, kun laitteet tulevat saataville!

Tule mukaan osaksi Foodiksen tarinaa!

Meille Foodiksella jokainen asiakas on tärkeä ja haluammekin luoda pitkäaikaisia suhteita asiakkaidemme kanssa. Anna palautetta meille niin kehitetään yhdessä toimintaamme entistäkin paremmaksi.
 

Voit tilata palvelun:

Verkkokaupastamme
>> Maksat tilauksesi näppärästi verkkomaksun kautta.

soittamalla meille numeroon 0500 273 012 
laittamalla sähköpostia tilaa@foodis.fi

>> Saatuasi Foodiksen herkulliset ateriat itsellesi ja lähetämme sinulle laskun 7 päivän maksuehdolla. Ensin ruoka, sitten lasku. Helppoa ja reilua, eikö? Tilanteen normalisoituessa tarjoamme maksuvaihtoehdoiksi myös korttimaksun päätelaitteella.